EHTA kirjanpito

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Raportointi mm. RAY-hankkeet ja EU-hankkeet

Asiakkaanamme saat yrityksesi tarpeita kuuntelevat kirjanpitäjät

Asiakkuussuhteen alussa sovimme tapaamisen, jossa tutustumme kunnolla ja pääset kertomaan yrityksesi tarpeista. Voit itse määrittää prosessin eri vaiheita ja mm. sen, kuinka valmista materiaalia haluat meille toimittaa.

Erityisalaamme ovat ekoala ja järjestötoiminta sekä hankeraportointi

Hallitsemme kehitysyhteistyöhankkeet, RAY-hankkeet ja EU-hankkeet.

Haluamme perehtyä yrityksen sen hetkiseen tilanteeseen

Haluamme kulkea yrityksesi rinnalla kaikissa tilanteissa, hyvinä ja huonoina hetkinä. Löydetään yhdessä välineet, joilla yrityksesi vastuuhenkilöt ja työntekijät saavat helposti, joka hetki, kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta. Tarvittaessa istumme alas ja pohdimme kanssasi keinoja tervehdyttää talouttasi.

Meille taloushallinto on osa yritystoiminnan kehittämistä

Hyvä hallinto ja selkeä kirjanpito auttaa kehittämään yrityksesi toimintatapoja. Autamme ennakoimaan kassavirtoja ja varautumaan mahdollisiin kassavajeisiin. Halutessasi rakennamme visuaalisia esityksiä, joista näet taloustilanteen kehityksen kuukausittain helposti yhdellä vilkaisulla.

Meillä on halu kehittää yritysten toimintaympäristöä

Asiakkaanamme olet mukana tukemassa paikallistalouden ja yhteishyvän talouden kehittymistä. Ekologisen, kestävän talouden vahvistuminen edistää jokaisen alalla toimivan yrityksen menestystä, sillä ekologisten, yhteiskunnallisten ja kulttuuristen hankkeiden menestys on usein toisistaan riippuvaista ja toisiaan tukevaa.

Asiakkaanamme voit tukea paikallistaloutta

Veloittamastamme tuntihinnasta ohjaamme niin halutessasi 3,5 % paikallistalouden tukemiseen. Solidaarisuus ja meille tärkeitä arvoja toteuttavien hankkeiden tukeminen on Ehta Rahan kantava arvo, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Tällä hetkellä hanke, jota haluamme edistää on Herttoniemessä toimiva Pidä paikallisesta! –hanke. Sen tarkoituksena on yhteiskehittää alueen paikallistaloutta ja luoda uudenlaista paikalliskulttuuria, jossa saatetaan yhteen niin paikallisia yrittäjiä, yhteisöjä kuin yksityisiäkin.

Jatkossa tarkoituksenamme on valita hanke vuodeksi kerrallaan. Tähän prosessiin pääset halutessasi mukaan asiakkaana.

Alkusyksystä pidämme elonkorjuujuhlat, joissa käymme läpi menneen vuoden tuloksia. Samalla kutsumme kaikki esittämään ehdotuksia uudeksi tuettavaksi hankkeeksi. Vaikka tämänhetkinen hanke tukee paikallistaloutta Herttoniemessä, olemme vahvasti sitä mieltä, että paikallistaloudentoiminta tukee ekologisia, kulttuurisia ja yhteiskunnallisia hankkeita kaikkialla Suomessa. Hankkeista voi syntyä selkeitä toimintatapoja ja monistettavia liikeideoita. Tuloksena voi olla Pidä paikallisesta –opas,  yrittäjien kyläyhteisöjä, uusia välineitä taloushallintoon ja viestinnän kehittämiseen. Kuka tietää mitä upeaa voi syntyä!

Tärkeintä on nähdä, että tuloksia syntyy vain lähtemällä rohkeasti mukaan tukemaan paikallisten ekosysteemien elinvoimaisuutta.

Mitä EHTA kirjanpito maksaa?

EHTA kirjanpito laskutetaan toteutuneen työn perusteella, 15 minuutin tarkkuudella. Tuntihintamme on 58,37 €. Paikallistalouden tukimaksun sisältävä hinta on 60,48 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Pin It on Pinterest

Share This