Yhteiskunnallisen yrityksen toimintaidea on, että se ratkoo toiminnallaan yhteiskunnallisia ongelmia. Mutta mistä tiedetään, että toiminnalla todella on vaikutuksia? Miten vaikutuksia voidaan seurata pidemmällä aikavälillä? Entä miten voidaan oppia ja kehittyä, ellei vaikutuksia seurata ja mitata? Vaikutusten todentaminen on arvokasta paitsi asiakkaiden, mutta myös rahoittavien tahojen, viestinnän ja markkinoinnin kannalta.

Hakuaika: 22.6.2017 – Hakuaikaa jatkettu 28.8.2017 saakka. Hae mukaan!

Yhteiskunnallisten vaikutusten mittaaminen – valmennus syksyllä 2017 on tarkoitettu yhteiskunnallisille ja arvopohjaisille yrityksille tai projekteille, jotka kokevat tärkeäksi toimintansa vaikutusten arvioinnin kehittämisen sekä vaikutusten todentamisen.

Valmennukseen osallistujat tekevät vaikutusten arvioinnin suunnitelman yrityksensä tai projektinsa toiminnalle

Mitä osallistujilta vaaditaan? Osallistujilta vaaditaan sitoutumista yhteensä viiteen (5) valmennuspäivään syksyllä 2017 ja suunnitelman työstämistä valmennuspäivien välillä niin että suunnitelma valmistuu marraskuun 1. päivä 2017, jolloin valmennus päättyy. Valmennukseen otetaan mukaan yksi tai kaksi vastuuhenkilöä kustakin yrityksestä.

Hinta: Valmennus on maksuton. Osallistujat vastaavat itse matkakustannuksista Helsinkiin tai Tampereelle.

Päivämäärät: 20 – 21.9.2017, 11 – 12.10.2017  ja 1.11.2017

Kurssipaikka: Helsinki tai Tampere, riippuen siitä kumpi on osallistujille helpompi.

Kurssin koordinaattori: Kaisa Seppänen, kaisa.seppanen(at)ehtaraha.fi

Osallistujien valinta tehdään 30.8.2017 mennessä. Mukaan otetaan viisi yritystä tai projektia.

Hakuaika: 22.6.2017 – Hakuaikaa jatkettu 28.8.2017 saakka. Hae mukaan!

Järjestäjä: Rahoitusvoimala on Osuuskunta Ehta Rahan ja Demos Helsingin valmennusohjelma, josta saa apua rahoitusvalmiuden työstämiseen. Hanke tarjoaa talous– ja rahoitusneuvontaa yrityksille Orivedellä sekä Helsingin ja Tampereen alueella. Mukana on myös Asianajotoimisto Castrén & Snellman, joka tarjoaa lakiasiantuntemusta.

Pin It on Pinterest

Share This