HAKU PIRKANMAAN VALMENNUSLEIRILLE ON AUKI

5. HEINÄKUUTA. – 15. ELOKUUTA 2017

Yhden päivän mittainen rahoitusvalmiuksia kehittävä valmennusleiri on tarkoitettu Pirkanmaan alueella toimiville yhteiskunnallisille yrityksille tai hankkeille, jotka haluavat vauhdittaa toimintaansa. Jos yritystoimintasi on yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa tuottavaa, voit hakea mukaan!

Valmennusleiri järjestetään Orivedellä Taiston talolla torstaina 14.9.2017 klo 9-18. Varaathan ajan kalenterista jo nyt! Vastaamme kaikille hakijoille elokuun aikana.

Valmennusleirin järjestää Rahoitusvoimala, joka on Osuuskunta Ehta Rahan ja ajatushautomo Demos Helsingin valmennusohjelma, josta arvopohjaiset hankkeet saavat apua rahoitusvalmiuden työstämiseen. Rahoitusvoimala tarjoaa talous– ja rahoitusneuvontaa yrityksille Orivedellä sekä Helsingin ja Tampereen alueella.

Vastaavanlainen leiri tulee keväällä 2018 myös pääkaupunkiseudulle.

Terveisin,

Rahoitusvoimalan jengi
Ehta Raha & Demos Helsinki
www.rahoitusvoimala.fi

 

————

VALINTAPERUSTEET

Valitsemme hakijoista 10 parasta yritystä tai hanketta. Hakijoiden tulee olla Pirkanmaan alueella toimivia, arvopohjaisia yrityksiä ja hankkeita, joilla on sekä mahdollisuuksia että intoa kasvaa ja kehittyä. Näiden ehtojen lisäksi riittää, kun vastaat tämän hakulomakkeen huolellisesti 🙂 Onnea matkaan!

————

USEIN KYSYTTYÄ

K: Mitä arvopohjaisuus tarkoittaa?
V: Arvopohjainen yritys tuottaa yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa. Rahoitusvoimala-hankkeessa haluamme saada yrittäjät miettimään omaa rooliaan osana ympäröivää yhteiskuntaa, ja auttaa heitä löytämään tapoja yhteisen hyvän edistämiseen. Loppupeleissä yrityksen arvot määrittää yrittäjä itse.

K: Mitä yritykseni tai hankkeeni saa leirillä?
V: Tarjoamme osallistujille tukea muun muassa ansaintamallin, palvelumallien, verkostojen ja vastuullisuuden kehittämiseen. Tärkeintä ovat leirille osallistuvien omakohtaiset tarpeet, joten kerrothan tarpeistasi hakulomakkeessa. Paikalla on myös lukuisia kokeneita mentoreita, jotka auttavat osallistujia. Viime kädessä leiri tähtää osallistujayritysten rahoitusvalmiuden parantamiseen.

K: Mitä yrityksiltä tai hankkeilta vaaditaan osallistujana?
V: Hakemisen ja yhteydenpidon lisäksi odotamme teiltä innostusta ja valmiutta osallistua täysillä 14.9. valmennusleirille koko päiväksi.

K: Tarvitseeko yrityksen olla perustettuna tai hankkeen rahoitettuna jo tässä vaiheessa?
V: Ei välttämättä. Leiristä kuitenkin hyötyy eniten, jos yritys tai hanke on suunnitteluvaiheen loppupuolella tai jo käynnissä. Myös pitempään toimineet yritykset voivat hakea. Osallistujien valinnoissa painotetaan hakijoiden mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä.

Pin It on Pinterest

Share This