Ehta Raha on kehittänyt pelillistetyn työkalun yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille.

Se suunniteltiin alunperin joukkorahoituksen suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Käytännössä olemme huomanneet, että se toimii erinomaisesti myös liiketoiminnan kehittämiseen.

Työkalu on muodoltaan korttipakka: pakan jokainen kortti on tehtävä, joka auttaa yhteisöä yhdessä kehittämään mm. liiketoiminnan lähtökohtia, viestintää, markkinointia ja joukkorahoituskampanjan käytännön toteuttamista.

Sen avulla yhdessä suunnitteleminen on määrätietoista ja ohjattua, mutta myös innostavaa ja kivaa. Korttipakan pelimekaniikka ohjaa järjestelmällisesti myös peilaamaan toimintaa yhteisön arvojen ja sidosryhmien näkökulmasta. Se on kokonaisvaltainen työkalu toiminnan kehittämiseen.

“Tämä oli tosi hyvä! Tämmöisen pelin kautta mekin keskitytään paremmin siihen, ymmärrätekö mitä tarkoitan. Jos me pelattais tätä peliä, niin saatais oikeasti enemmän aikaan, kun keskityttäis siihen oikeasti.” (Viivi, Nouseva Maa ry)

“Tää on se työkalu, mitä me tarvitaan. Tää on se struktuuri. Me tarvitaan tää rakenne. Tää mahdollistaa ihan hirveesti kaikkea. Semmoinen rakentava malli kehittää toimintaa. Joo, iso JOO, semmoinen 130 fontti.” (Juha, Nouseva Maa)

“Täähän on ihan kullanarvoinen. Keskittyminen on luonnonvara.” (Eetu Haverinen, Kuohu & Kaisla)

 

Ehta Rahan Kasvupakka

Kasvupakka on arvojen ja tarpeiden mukaan toimiva liiketoiminnan muotoilun apuväline.

Tutustu pakkaan osoitteessa www.kasvupakka.fi

Ehta Rahan Joukkorahoituskorttipakka — Uskalla, osaa, onnistu! 

Joukkorahoituskorttipakka sisältää selkeät polut joukkorahoituskampanjan toteuttamiseksi ideasta käytäntöön. Innostava peli saa yhteisön työskentelemään yhteisen idean toteuttamiseksi.

Pakan jokainen kortti on tehtävä, joka auttaa kehittämään yhdessä mm. liiketoiminnan lähtökohtia, viestintää, markkinointia ja joukkorahoituskampanjan käytännön toteuttamista. Sen avulla kampanjan suunnitteleminen on määrätietoista ja ohjattua, mutta myös innostavaa ja kivaa. Korttipakan pelimekaniikka ohjaa järjestelmällisesti peilaamaan toimintaa myös yhteisön arvojen ja sidosryhmien näkökulmasta. 

Tilaa joukkorahoituspakka osoitteesta www.korttipakka.fi!

Pin It on Pinterest

Share This