Osuuskunta Ehta Raha palvelee sinua erilaisin rahoitusratkaisuin. Joukkorahoitusta ovat joukkovelkakirjamuotoiset yhteisöbondit, laina- ja takuupiirit. Sitä ovat myös yhteisölliset osuus- ja osakeannit. Rahoituksen muoto määräytyy sen mukaan, kuka sinä olet ja millaista rahoitusta tarvitset.

EHTA neuvonta on talousneuvontaa pienille yrityksille ja yhdistyksille jokapäivän talousasioista. Talousneuvola on liikkuva talousasioiden kysymispaikka, joka vierailee tapahtumissa ja työntekopaikoilla. Teemme myös budjetointia ja kilpailutusten tarjouksia.

EHTA kirjanpito on taloushallinnon rutiineja: palkanlaskentaa, liikekirjanpitoa, laskutusta, budjetointia, veroilmoitusten tekemistä ja erilaisia raportteja.

Lue lisää Osuuskunta Ehta Rahan toiminnasta ja tarkoituksesta 

Ĺiity jäseneksi

Marika Lohi

Marika Lohi

Rahoitus- ja talousneuvonta

Ehta Rahassa teen rahoitus- ja talousneuvontaa. Ehta Rahan kautta rahoitusta tarvitsevat hankkeet ja rahoittajat löytävät toisensa. Talousneuvola on palvelu, joka liikkuu eri puolella yrittäjien ja freelancereiden työyhteisöissä ja palvelee näiden yhteisöjen tiedon tarpeita: kysyä saa kaikesta talouteen liittyvistä asioista. Minnan ja Olgan kanssa huolehdin myös Ehta kirjanpidon osiosta. Riitta on työkumppanini kun teemme yhdessä Ehtan taloushallintoa. Lue lisää

+358  50 357 4661

marika.lohi(at)ehtaraha.fi

Kimmo Hokkanen

Kimmo Hokkanen

Viestintä, markkinointi

Olen teatteriopintojen kautta median ja journalismin pariin päätynyt viestinnän ja markkinoinnin tekijä.

Oman maineviestintäyrityksen pyörittämisen lisäksi olen ollut mukana rakentamassa mm. hitaan journalismin palvelu Longplaytä ja mukana eettisessä rahoituksessa jo Pankki2.0-hankkeen alkuajoilta.

Ehtan viestinnän rakentamisen ohella täydennän opintojani Tampereen yliopistossa talouspuolen osaamisella.

+358 44 218 0007

kimmo.hokkanen(at)ehtaraha.fi

Olga Ridal

Olga Ridal

Taloushallinto

Suomen Opetushallitus antoi minulle ulkomailla suoritettujen korkeakouluopintojeni perusteella virkakelpoisuuden, jota voidaan rinnastaa Suomessa suoritettavaan ylempään korkeakoulututkintoon. Tämän lisäksi olen suorittanut Adultassa Ulkomaankaupan ammattitutkinnon. Näiden reittien kautta olen nyt mukana Osuuskunta Ehtan työssä. Vastaan asiakkaiden taloushallinnosta yhdessä Marikan ja Minnan kanssa. Lue lisää

Veera Kokkonen

Veera Kokkonen

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Tehtävänäni Ehtalla on koordinoida erityisesti digimarkkinoinnin kehittämistä, suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi saan hyödyntää aiempaa osaamistani myynnistä ja asiakaspalvelusta. Päädyin Ehtalle rekrykoulutuksen kautta syksyllä 2022. Tykästyin Ehtan arvomaailmaan ja koen, että työni osuuskunnassa on merkityksellistä. 

Vapaa-ajallani olen mukana teatteritoiminnassa Nokialla, lenkkeilen, laulan ja vietän paljon aikaa ystävieni kanssa. Olen myös innokas omatoimimatkailija ja ikuinen itseni kehittäjä.

+358 50 538 7544

veera.kokkonen(at)ehtaraha.fi

Ota meihin yhteyttä

4 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This