EHTA kirjanpito

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Raportointi mm. RAY-hankkeet ja EU-hankkeet
  • Sähköinen kirjanpito (Netvisor)

Asiakkaanamme saat yrityksesi tarpeita kuuntelevat kirjanpitäjät

Asiakkuussuhteen alussa sovimme tapaamisen, jossa tutustumme kunnolla ja pääset kertomaan yrityksesi tarpeista. Voit itse määrittää prosessin eri vaiheita ja mm. sen, kuinka valmista materiaalia haluat meille toimittaa.

Erityisalaamme ovat ekoala ja järjestötoiminta sekä hankeraportointi

Hallitsemme kehitysyhteistyöhankkeet, RAY-hankkeet ja EU-hankkeet.

Haluamme perehtyä yrityksen sen hetkiseen tilanteeseen

Haluamme kulkea yrityksesi rinnalla kaikissa tilanteissa, hyvinä ja huonoina hetkinä. Löydetään yhdessä välineet, joilla yrityksesi vastuuhenkilöt ja työntekijät saavat helposti, joka hetki, kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta. Tarvittaessa istumme alas ja pohdimme kanssasi keinoja tervehdyttää talouttasi.

Meille taloushallinto on osa yritystoiminnan kehittämistä

Hyvä hallinto ja selkeä kirjanpito auttaa kehittämään yrityksesi toimintatapoja. Autamme ennakoimaan kassavirtoja ja varautumaan mahdollisiin kassavajeisiin. Halutessasi rakennamme visuaalisia esityksiä, joista näet taloustilanteen kehityksen kuukausittain helposti yhdellä vilkaisulla.

Teemme yhdessä yhteishyvän taloutta

Asiakkaanamme olet mukana tukemassa paikallistalouden ja yhteishyvän talouden kehittymistä. Ekologisen, kestävän talouden vahvistuminen edistää jokaisen alalla toimivan yrityksen menestystä, sillä ekologisten, yhteiskunnallisten ja kulttuuristen hankkeiden menestys on usein toisistaan riippuvaista ja toisiaan tukevaa.

Tärkeintä on nähdä, että tuloksia syntyy vain lähtemällä rohkeasti mukaan tukemaan paikallisten ekosysteemien elinvoimaisuutta.

Mitä EHTA kirjanpito maksaa?

EHTA kirjanpito laskutetaan toteutuneen työn perusteella, 15 minuutin tarkkuudella. Tuntihintamme on 58,37 €. Paikallistalouden tukimaksun sisältävä hinta on 60,48 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Pin It on Pinterest

Share This