Olga Ridal

Synnyin Viipurissa vuonna 1978. Kouluttauduin nuorena sekä Viipurissa että Pietarissa talouden ammattilaiseksi. Muutin keväällä 2002 Suomeen ja olen myös Suomen kansalainen. Käytän sujuvasti sekä suomen että venäjän kieltä. Kun muutin Suomeen, tapasin Marika Lohen ammatillisen suomenkielen koulutuksen kautta. Tein kielikoulutukseen liittyvän työharjoitteluni hänen yrityksessään.

Suomen Opetushallitus antoi minulle ulkomailla suoritettujen korkeakouluopintojeni perusteella virkakelpoisuuden, jota voidaan rinnastaa Suomessa suoritettavaan ylempään korkeakoulututkintoon. Tämän lisäksi olen suorittanut Adultassa Ulkomaankaupan ammattitutkinnon. Näiden reittien kautta olen nyt mukana Osuuskunta Ehtan työssä. Vastaan asiakkaiden taloushallinnosta yhdessä Marikan ja Minnan kanssa.

Työtehtäväni liittyvät osaamisalueisiini, joita ovat mm:  

  • pääkirjanpito (kirjanpidon ohjelmat Econet Pro, Heeros, Netvisor),
  • arvonlisäverojen laskenta,
  • viranomaisilmoitukset,
  • tilinpäätöksen ja veroilmoitusten tekeminen,
  • tilanne ja vertailu vuoden budjettiin,
  • palkkalaskenta,
  • todistusten teko,
  • reskontrat laskutus,
  • laskujen maksupalvelu,
  • osto- ja myyntireskontran hoito.

Tärkeää työssäni on rauhallinen ilmapiiri, jossa voin keskittyä tehtäviini täydellisesti. Pidän siitä, että voin työskennellä itsenäisesti ja omistautua työn hyvälle laadulle. On tärkeää, että voin antaa osaamiseni hyvään tarkoitukseen. Arvostan asiakastyössä selkeyttä, johdonmukaisuutta ja ystävällisyyttä. Ne ovat laatuja, joita haluan tuoda myös asiakkaillemme Osuuskunta Ehta Rahassa. Taloushallinnon tiimiimme kuuluvat Minna ja Marika, joiden kanssa on hyvä työskennellä. Voin oppia työssäni uutta ja kehittyä.

Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi 14-vuotias tyttäreni ja kaksi koiraa. He ovat minulle työn lisäksi tärkeintä elämässäni. Vapaa-ajalla luen paljon, käyn koirien kanssa ulkoilemassa ja tuen tytärtäni hänen kasvaessaan aikuisuuteen. Haluan olla hyvä äiti ja tukea lastani hänen harrastuksissaan; osallistua ja olla myös hänen elämässään mukana saavutettavissa aina kun tarvitaan.

Olen kiinnostunut siitä, mitä yhteiskunnassa ja aivan lähipiirissäni tapahtuu. Terveys, puhdas ilma ja vesi sekä ravitseva, hyvälaatuinen ruoka ovat tärkeitä kaikille ihmisille maailmassa. Luotan siihen, että jos jokainen osallistuu, välittää ja pitää huolta lähellään olevista asioista, voimme ratkaista polttavia ongelmia myös suuremmassa mittakaavassa. Globaalissa maailmassa rauha on minulle tärkein tavoiteltava asia. Rauhan rakentaminen maailmassa alkaa kuitenkin aivan läheltä, eli ihmisestä itsestään.      

Ehta Raha – tutustu koko tiimiin

Olga Ridal

Olga Ridal

Taloushallinto

Pin It on Pinterest

Share This