Minna Koski

Olen taloudesta, sijoittamisesta, ympäristöstä ja globaalista oikeudenmukaisuudesta kiinnostunut kirjanpitäjä-järjestöaktiivi. Vastaan Osuuskunta Ehta Rahan asiakkaiden kirjanpidosta yhdessä Marikan ja Olgan kanssa.

Eettisen pankkitoiminnan edistämiseen lähdin mukaan syksyllä 2013. Olen aina ollut kiinnostunut niin sijoittamisesta kuin taloudesta ylipäänsä. Minua kuitenkin turhautti, ettei oikeudenmukaisuuden kysymyksiä oteta vahvemmin huomioon taloudellisia päätöksiä tehtäessä. Naisten oikeudet ja ihmisoikeudet kokonaisuudessaan, ilmastonmuutoksen ja eriarvoisuuden torjuminen sekä vero-oikeudenmukaisuus ovat seikkoja, jotka minun ajatusmaailmassani ovat sijoituspäätöksissä pelkkää taloudellista hyötyä keskeisemmällä sijalla. Onneksi olen huomannut,että meitä samalla tavalla ajattelevia on useita!

Naisten oikeuksien puolustaminen ja edistäminen on ollut minulle aina itsestäänselvyys. Vuodesta 2008 olen toiminut Suomen UN Womenin vapaaehtoisena ja tammikuusta 2013 alkaen olen ollut Helsingin paikallistoimikunnan puheenjohtaja. Lisäksi olen toiminut muun muassa Rahat pois fossiilisista- sekä Veroparatiisimatkat-kampanjoissa.

Kirjanpitokokemusta sain työskennellessäni Handelsbankenin henkivakuutuspuolella 2008-2011. Vuodesta 2014 olen työskennellyt osa-aikaisesti palkanlaskijana ja kirjanpitäjänä Osuuskunta Multiprofessiossa. Kirjanpitäjänä näkee yrityksen taloudellisen tilan muodostumisen alkutekijöistä, jokaisesta osto- ja myyntilaskusta lähtien. Olen kiitollinen saadessani tehdä tätä tarpeellista työtä asiakkaillemme, joista useimmat ovat ympäristö- tai yhteiskunta-alan yrityksiä tai kehitysyhteistyöjärjestöjä.

Ehta Raha – tutustu koko tiimiin

Minna Koski

Minna Koski

Pin It on Pinterest

Share This