Ehta Rahan taloushallinto- ja kirjanpitoasiakkaat ovat yhteiskunnallisia toimijoita. He haluavat mm. kestävää ruokaketjua ja hyvää luomuruokaa, luonnonmateriaalien käyttöä rakentamisessa ja uusia ratkaisuja säästää energiaa, maailmanlaajuisesti tasavertaisia mahdollisuuksia opiskeluun, elävää kulttuuria, tervettä maaperää ja monia monia muita maailmaa parantavia asioita.

Meillä on Ehtassa tällä hetkellä kaksi taloushallinnon tekijää: Marika Lohi ja Olga Ridal. Marikan tilalle etsimme nyt taitavaa kirjanpitäjää pääkirjanpitäjäksi.

Ehta Rahassa teemme asiakkaidemme kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja raportteja. Maksamme palkkoja ja autamme tarpeen mukaan myös rahoituksen hankinnassa. Arvoihimme kuuluvat mm. yhteisöllisyys, läpinäkyvyys, ystävällisyys ja tarvelähtöisyys.

Työ voi alkaa syksyn 2023 aikana, viimeistään loka-marraskuussa. Perehdytämme sinut talven mittaan asiakaskuntaan ja Ehtan tehtävään, motiivinamme toimia yhteishyvän talouden työkaluna.

Voit asua missä päin Suomea tahansa, sillä teemme etätyötä kotitoimistoista (Helsinki ja Vihti) käsin. Käytämme Visman Netvisor- ja ePasseli-ohjelmistoja. Joillekin asiakkaillemme meillä on myös kirjanpito-ohjelma Econet Pro. Ehtassa käytämme Toimihenkilöliitto Erton taloushallintoalan työehtosopimusta, mutta meillä on mahdollisuus ottaa sinut mukaan myös laskuttajana oman yhtiösi kautta.

Kysy lisätietoja ja lähetä avoin hakemuksesi:

Marika Lohi – marika.lohi@ehtaraha.fi ja 050 357 4661

Etkö ehkä itse olekaan etsimämme, Ehtan porukkaan sopivasti suljahtava taloushallinnon tietäjä, mutta mieleesi tuli jokin tietty taho tai henkilö, johon voisimme ottaa yhteyttä – vinkkaa tiedostasi meille! 💚

Pin It on Pinterest

Share This