Etsimme mukaan ihmisiä, joilla on intoa muokata uutta taloutta.

Me Ehtassa kehitämme yhteishyvän taloutta tekemällä rahoitukseen ja hankkeiden kehittämiseen liittyviä työkaluja. Työkalumme kuten kasvupakka ja lainapiirit perustuvat yhdessä tekemisen voimaan ja avoimuuteen. Teemme työtä yhdessä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa ekologisten ja sosiaalisten kysymysten parissa sekä kulttuurialalla.

Yhteishyvän talous on visio inhimillisestä ja kestävästä taloudesta ja elämäntavasta. Vision mukaan yritysten toimintatapojen tulisi kuvastaa samoja arvoja kuin ihmiselämässä yleensäkin. Tärkeää taloudessa on voiton tavoittelun sijaan yhteishyvän arvon kasvattaminen: perustarpeiden tyydytys, ystävällisyys ja rehellisyys.

Mielestämme myös äänettömien sidosryhmien tarpeet ja arvot pitää saada mukaan päätöksentekoon. Pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan myös luonnon ja tulevien sukupolvien tarpeet.

Uskomme, että näille ajatuksille ja niiden käytäntöönpanolle on nyt tilaa ja seuraavien kahdenkymmenen vuoden talouden murroksessa. 

Resonoiko ajatuksemme mielessäsi? Tule mukaan Ehtaan! Etsimme uutta hallituksen jäsentä. Voit tulla mukaan tekemään talouskulttuurin murrosta myös äänettömien sidosryhmien lähettiläänä, pitämään huolta siitä, että myös luonnon ja tulevien sukupolvien tarpeet huomioidaan.

Ota yhteyttä sähköpostilla kimmo.hokkanen@ehtaraha.fi ja 044 218 0007

Ehta Raha lyhyesti

Ehta tarjoaa seuraavia palveluita: rahoitusratkaisuja yhteiskunnalliseen toimintaan, kasvupakka ja joukkorahoituskorttipakka ideoiden kehittelyyn, taloushallinto- ja kirjanpitopalveluita.

Liikevaihto 2022 100.787 euroa, 2021 90.494 euroa

Ylijäämä 2022 200,93 euroa, 2021 38,30 euroa

Työtekijöitä 2 

Hallitus: Kimmo Hokkanen, Juuso Määttä, Marika Lohi ja  Pasi Orava

Yhtiömuotona osuuskunta

Osuusmaksu 50 euroa

Osuuskunnassa on 123 jäsentä

Hallinnollinen toiminta perustuu piiritekniikkaan

Ehta Raha on myös mukana Humuskampanjassa, jonka päämäärä on saada humuksen lisääminen kansalaistaidoksi vuoteen 2040 mennessä. Maaperän humus on suuremmaksi osaksi hiiltä eli se sitoo ilmakehän hiiltä maaperään. Yksi konkreettinen tapa torjua lajikatoa ja ilmastonmuutosta on pitää huolta humuksesta ja maaperän elävyydestä.

Pin It on Pinterest

Share This